Skip to content Skip to footer

Cennetin Kalbine Hoş Geldiniz…

Saros Körfezi’nin berrak denizi ile çevrili, yemyeşil bir doğanın içinde yer alan Marisstone Hotel, Gökçetepe Tabiat Parkı’nın tüm ihtişamını büyüleyici bir deneyimle misafirlerine sunuyor. Kaz Dağları ve Koru Dağları arasında kalan Gökçetepe, binlerce yıllık çam ormanları, tertemiz havası ve sakin atmosferi ile Türkiye’nin oksijen deposu olarak biliniyor. Butik konsepti ve ayrıcalık deneyimleri ile Marisstone Hotel, toplamda 19 Premium Stone Villa, 2 Connection Stone Villa, 5 Deluxe Stone Villa, 2 Executive Stone villadan oluşuyor. Her villa kendi içinde eşsiz deneyimlere sahip olup, sessiz ve şehrin gürültüsünden uzak bir tatil yaşamak isteyenler için çeşitli alternatifler sunuyor.

Hep Olmak İstediğiniz Bir Yer…

Marisstone Hotel, huzurlu ve lüks konaklama imkânlarının yanı sıra, birbirinden eşsiz lezzetlere sahip mutfağı, sahip olduğu ‘turizm’ çizgisiyle örtüşen eğlence anlayışı ile yediden yetmişe herkesin olmak istediği bir yere dönüşüyor. Tüm sevdiklerinizle birlikte hayatın akışına biraz ara verip, zamanı yavaşlatmak için sizlere kusursuz bir rota oluşturuyor.

Marisstone Web sitesini ziyaret edin

Bir Oksijen Deposu: Gökçetepe Tabiat Parkı

Binlerce yıllık çam ormanlarının arasında keşfedilmeyi bekleyen eşsiz bir doğa harikası… Edirne’nin Keşan bölgesinde yer alan Gökçetepe Tabiat Parkı berrak deniz, uçsuz bucaksız bakir koyları ile cennetin bir yansıması. Gökçetepe Tabiat Parkı’nın havadaki gaz oranındaki uyumu ile Astım ve Alerjik hastalıkları olanlara da iyi geldiği belirlenmiştir.
Konum olarak İstanbul’a yakınlığı ve ulaşımın kolay olmasından dolayı her sezon popülerliğini koruyan bir lokasyondur. Dalış severlerin de uğrak noktası olan bu eşsiz yer, masmavi denizi ile de su altında keşfedilmeyi bekleyen birçok güzellik sunmaktadır. İster bir hafta sonu kaçamağı yapın isterseniz planlanmış bir tatil. Gökçetepe içeresindeki birden çok tesis ile yediden yetmişe herkese hitap eden bir tatil olanağını sunmaktadır. Sizin için her şeyin düşünüldüğü, doğanın içinde kusursuz bir lüks sunan Marisstone Hotel’de keyifli bir tatil geçirebilir ya da kamp alanlarında sevdiklerinizle birlikte doğanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Gökçetepe Tabiat Parkı web sitesini ziyaret edin